Del
5pcs 3157NA bil, der Kører Mini Kile Pærer Bremse-lampen Tænder Lys Signal 25W Pære 12V Gul Lys Farve bil tilbehør
Pris
kr24.33 -28 %
kr34.24
Status På lager

Specifikation:

Farve: gul

Materiale: metal + glas

Specifikation: 5pcs (en pakke)

Lampe type: 3157

Lys farve: gul

Input spænding: DC 12V

Effekt: 25W

Produkt størrelse: 4.9 * 2.3 * 2.3 cm (enkelt)

Packing Liste:

5 X Miniature Lampe Kile Pære

1) Vi accepterer Alipay, West Union, PayPal, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. Varerne vil blive afsendt inden for 5 arbejdsdage efter betaling er bekræftet.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke er tilgængelig adresse.

2. Kontroller med din Tolden, før de køber.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Skal du tjekke med dit lands Toldmyndigheder kontor og finish afslutning, hvis det er nødvendigt.I en normal situation, vil vi minimere de deklarerede værdier for elementerne.

3. De fleste af elementer vil blive afsendt via China Registreret luftpost eller Teatergruppen-klima.dk Standard Shipping.Det vil tager 25-60 hverdage for forsendelse afhængigt af din placering.De fleste af de elementer, der vil blive leveret i 4 uger, mens nogle kan tage op til 6 uger.Dette er normalt, at vi dårligt håber, at du kunne forstå det faktum, at den internationale transport er ude af vores kontrol.Hvis du ønsker at få produkterne hurtigt, foreslår vi, at du kan vælge Express shipping ved DHL.

4. Bemærk: Kontrollér, at din pakke, inden han underskriver det eller acceptere det, afvise pakken, hvis det ser ud som skade under transporten.Hvis du har problemer med forsendelse, bedes du kontakte os frit i første omgang.Tak.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Teatergruppen-klima.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. Hvis du er tilfreds med vores produkt, kan du efterlade 5 stjerner feedback til os uden tøven, vi vil være meget værdsat for det.

Tags: pære lysekrone, 120v 150w, 3157 orange, 7w stedet, Hotellet, lysekrone krystal led, 1 stykke h4 led, 3157 amber, 1x led, glans eller.

Specifikation 5pcs (one pack)
Element Type Blinklyset
Element Vægt 37g
Model Navn 3157NA
Watt 25W
Materiale Metal + Glas
Størrelse 4.9x2.3x2.3cm
farve Gul
Spænding 12V
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke Vehemo

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer