Del
IKOKY Dildoer Lås Med 4 Penis Ringe Cock Bur HT-V4 Sæt Sex Produkter Mandlige ChastDildos Enhed Harpiks
Pris
kr58.45 -22 %
kr74.95
Status På lager

Specifikationer: Materiale: Resin Farve: Transparent Bur Størrelse: Nub -, Nano -, Små -, Standard -, Maxi Ring Størrelse: 36mm/40 mm/45 mm/50 mm Placering af Chastity Enhed : røret er fastgjort til ringen.Placere penis og pungen i den ring er meget let.Røret er så placeret i den ring, der garanterer en fast tilknytning og helt omslutter medlem fra bunden af maven til slutningen af penis.Da røret er placeret i midten af ringen, ingen klemning af huden kan forekomme.Bemærk : Hvis det modtagne element præsenterer følgende situationer,såsom deformation,uegnethed, ring og buret,bare nyde denne konto i varmt vand i cirka to minutter, og så vil det være normalt,hvilket er den funktion af harpiks, ikke kvalitet problem på dette punkt.

Privatlivets fred er Sikret : Dit privatliv er af allerstørste betydning for os.Standard navn på pakken er "Silicone cover"(ethvert andet krav, så send os en besked), og med vores diskret emballage du kan handle i tillid til, at den eneste person, der ved, hvad der er indeni pakken er til dig!

Pakken Indeholdt: 1 x Bur 1 x Magic Locker 4 x Forskellige størrelser ringe

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen og vende tilbage til dig så hurtigt som

det er muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, anses det for

brugt og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet,

EFTER BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Teatergruppen-klima.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er

og giver os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Teatergruppen-klima.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmode om at du kontakter os

umiddelbart FØR, du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: medlem ring, Forhud, vibrat, høne, hane bur, mandlige chastities bur kateter, peni ring, chastity bur ht, ht v4, Cock Ring, buret cock.

Materiale ABS
Seksuelt Suggestive No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ring størrelse 36mm/40 mm/45 mm/50mm
Bur Størrelse Nub -, Nano -, Små -, Standard -, Maxi
Mærke IKOKY
Model-Nummer 24117
Sjofelt Billede No

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer