Del
EYELOOK 1.67 Index Super Tynd Asfæriske Goggle Anti-stråling Recept Læsning af Optiske Briller Linse
Pris
kr183.41 -49 %
kr366.75
Status På lager

Velkommen

Bemærkning:Recept linser under en af følgende fire betingelser, der tilhører tilpasset linser, linser fabrikken har at gøre linser, som er specielt til dig, vil de bede om ekstra penge.Tak for din store forståelse!

1)Sfære >-10.00

2)Cylinder - >-2.00

3)Område: +0.00 til Op (Langsynethed/Læsning Bruger)

4)Cylinder:+0.00 til Op

For at gøre en perfekt ramme til at passe til dit ansigt, er vi nødt til at kende din måling og PD, bedes du oplyse os følgende: 1.Diopter: venstre = (-2.00), højre = (-2.00) ------- dette er et eksempel til din reference.Hvis du har recept rapport som nedenfor, pls sende os et foto.

2. For misligholdelse (PD): (elev afstand, afstanden fra centrum af venstre øje til centrum af højre øje), Hvis det er til gene for at gå til optisk butik eller på et hospital, kan du måle flere gange ved dig selv, skal du kontrollere følgende foto, og det er meget tydeligt at se, størrelse: (Højre øje) l--------------PD størrelse------------l (Venstre øje)

3.Cylinder/Bygningsfejl: Hvis dit øje har cylinder, bedes du levere strøm af cylinder og akse.

Tags: lyst til at læse briller, mi linse glas, masse linse briller, glas presbyopi, multifokale glas, slastik læsning briller, excellant læsning briller, linse briller vemar, taktiske briller at læse, luplamper læsning.

Køn MÆND
Linser Materiale Polycarbonate
Brillerne Tilbehør Linser
Element Type Brillerne Tilbehør
Model-Nummer 1.67
Mærke MONGOTEN
Belægning HC

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer