Del
Gården Gris Får ultralyd graviditet test sår ultralyd maskine dyr graviditet scanner veterinære ultralyd
Pris
kr972.48 -3 %
kr1 002.56
Status På lager

1. En super graviditet tester værker

Når du får graviditeten detektor og tryk PÅ "on" tasten med din hånd, vil det sende en højfrekvent lyd bølge kaldes ultralyd gennem Transducer.Sonden i graviditeten, og detektoren skal have de relevante ultralyd med sår." hud kontakt".Når du lægger nogle olie på huden for sår og overfladen af sonden, der vil være bedre kontakt med huden.Hvis der er bedre kontakt med huden og tryk PÅ "on" knappen, graviditet detektor vil udlede en kort tone. .

Den so/s livmoderen er fyldt med fostervand under graviditet.Når ultralyd er i kontakt med fostervand i livmoderen, en reaktion, der er genereret.Disse ultralyd svar er modtaget og har en opretholdelse af lyden produceres af graviditet detektor (længden af lyden) ) til at vise, at vi ved, at hvis soen er drægtig.

2. En super graviditet test resultater

Kun periodisk lyd (ingen løbende lange lyde) = "soen er ikke gravid"

Intermitterende stemme har en kontinuerlig lyd = "soen er gravid"

For at få nøjagtige testresultater, kan testen udføres tidligst 18 dage efter sår avl.På det seneste, det bør ikke overstige 75 dage efter sår avl.Testen udføres 18 dage efter avl bør gentages efter 30 dage for at sikre præcis.Test Resultater.

3. En super graviditet tester for at tjekke, om graviditeten detektoren fungerer korrekt

Brug tommelfingeren til at presse foran midten af graviditeten detektor.Dette er "PÅ" - knappen (se billede).Du kan høre lyden.Dette betyder, at apparatet fungerer korrekt.Hvis du don ' /'t høre lyden, skal henvises til den beskrivelse af fejlen. .

4. En super graviditet test program

Før du begynder at undersøge dine sår, skal du have en væske, der hjælper til at kontakte, såsom paraffin olie, vegetabilsk olie eller motor olie, eller en særlig ultralyd anastomosis, anvendes til overfladen af sonden af graviditeten detektor eller sprøjtes på soen.Disse olier vil hjælpe dit instrument, og så har en bedre kontakt med huden.

Under testen, er det bedst at isolere og roligt soen (test, mens fodring), vil du kun behøver 15-30 sekunder for at få test-resultater, hvis du er fortrolig med test-program, kan du kun tager Det 5 sekunder at fuldføre en so test.

Testen skal udføres på den rigtige side af soen.Anvende en vis mængde af olie til overfladen af sonde eller en del af den so til at blive testet.Placer sonden på soen del, der er angivet på kortet.Den bedste test-position er ved mor.Position mellem svine - /'s brystvorten linje mere end en tomme, og to inches (5-8 cm) foran so/'s bagben.Juster ultralyd med sår/'s krop til at scanne livmoderen.Denne vinkel på omkring 45 grader foran og 45 grader til siden. (Align en position til venstre foran karmen), justere vinklen af graviditeten detektor i denne position til at scanne hele livmoderen, vil du høre en uregelmæssig snorken, hvilket betyder, at god kontakt med huden, hvis soen Graviditet, denne stemme vil være kontinuerlig, registrere resultaterne af de test, og derefter begynde at teste den næste så.Husk at anvende olie før hver so er testet.Hvis resultatet af en test på den rigtige side af en so er tom, skal du gentage den samme test-proceduren på venstre side for at sikre nøjagtigheden af testen.

Bemærk: Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Da varerne skib fra Kina til andre lande kan ikke indeholde batteri, så vi er nødt til at tage batteriet ud.

Tags: ultrasound scanner disease, ultralyd scanner, ultralyd graviditet, ultralyd dyrlægen, bærbare ultralyd dyrlægen, gården toy, hcg-test, ultralyd wifi, veterinær ortopædisk, catwoman outfit.

Model-Nummer Husdyr
Husdyr Type GRIS
Materiale Plast
Type Husdyr

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer