Del
Kreative Hjemsøgt Hus Prop Sjov Prop Påske, Halloween Kisten Indretning Kisten Ornament Fest Dekoration Gave Sort
Pris
kr19.14 -49 %
kr38.21
Status På lager

Beskrivelse

Halloween kisten indretning, det er uhyggeligt at øge Halloween stemning.Skabe en uhyggelig og skræmmende at føle, at Halloween.Din festival part vil være bemærkelsesværdig, med sådan et sjovt tilbehør.En stor dekoration til hjemmet, bar, fest på Halloween, og det kan også være en vidunderlig hjemsøgt hus prop.

Funktioner

- Farve: Sort. - Materiale: Plastik. - Størrelse: 8.50x3.70x2.30cm/3.34x1.45x0.90 tommer. - Lavet af høj kvalitet materiale, holdbart, fading, ingen deformation, lys og bærbare, og kan genbruges. - Den klassiske og smarte Halloween kiste dekoration er et ideelt valg for at forbedre den festlige stemning, at tilføje mere sjov og for at bringe mere sjov til festen. - Design af Halloween kisten har et realistisk udseende.Du kan sætte denne kiste omkring huse og tabeller til at oprette en Halloween følelse. - Med låg design, kan du sætte slik, gaver osv.inde.Kan bruges som en lille opbevaringsboks. - Kisten ornament vil gøre du tilbringe en uforglemmelig Halloween for dig, det er det bedste for din Halloween.

Pakkeliste 1 x Halloween udsmykning

Tags: indretning påske, 3 påske dekoration, engel vedhæng, halloween toy dekoration, sjov legetøj, kylling påske, påske, hallowen græskar, påske forskønnelse, kisten indretning.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Kreative Hjemsøgt Hus Prop Sjov Prop Påske
mønster angel
Lejlighed påske
Materiale Træ
Mærke NICEXMAS

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer