Del
2,5 L Kat Vand Dispenser Elektrisk Aktiv Ilt Katte Vand-Arkføderen Lille Springvand USB-Interface Hund Drikker Skål Til Hunde
Pris
kr135.54 -40 %
kr225.90
Status På lager

Funktioner:

1.100% helt ny med høj kvalitet

2. Design: enkel, ensfarvet design med søde puder, egnet til forskellige stilarter af møbler.Dette generøs design, vise din unikke mode smag.

3. Flere valgmuligheder: Dette produkt er 5 farvevalg, så har du flere valgmuligheder.Du kan vælge den person, du gerne efter dine hobbyer og ideer.

4. Sundhed og hygiejne: En kvalificeret vært er en person, der virkelig forstår behovene hos kæledyr.Synes du, at dine katte og hunde ikke kan lide at drikke vand og er altid modtagelige for sygdom?Vandet dispenser vedtager en automatisk omsætning design, der effektivt kan forbedre vand-kvalitet, fjerne lugt, og perfekt at løse problemer af kæledyr, tab af appetit og sundhed.

5. Slå lyden fra og bekvemmelighed: det vil ikke gøre nogen støj til at forstyrre dig og din hunds liv.Udstyret med puder, så du behøver ikke at bruge mere tid og kræfter at rengøre.

6. Spar tid og kræfter: den automatiske design gør, at du ikke behøver at bekymre dig om pet ' s manglende vand hele tiden, som kan bringe dig en masse hjælp, især når du er nødt til at rejse og kan ikke blive hjemme for en kort tid.

Pakke Inkluderet:

1 xPet kat vand dispenser

Bemærk:

1.Tillad et lidt forskel på grund af manuel måling .

2.På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak for din forståelse og ønsker dig en glad shopping!

Tags: kat-fontænen for vand, kat springvand vand, gas, vand dispenser, kat fontain diy, pet skål rock, kat i træ vand dispenser, kat drikke springvand, pet skål 5, kat vand fontaine, pet skål fodbold.

Materiale Bomuld+Aktivt Kul Ark+Ionbytter
Mærke miarko
Type
Farve
Strømkilde
feature2
Feature1
Oprindelse KN(Oprindelse)
Form Afrundet
Størrelse 200x200x153mm

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer