Del
Pro Team STRAVA Trøje 2019 SORTE Mænd MTB Ropa Ciclismo Åndbar Mænds Pro Cycling Shirt Cykel Toppe Maillot
Pris
kr46.59 -34 %
kr70.61
Status På lager

Pro Team STRAVA Trøje 2019 SORTE Mænd MTB Ropa Ciclismo Åndbar Mænds Pro Cycling Shirt Cykel Toppe Maillot

Bemærk:

1. Vi accepterer blandede ordrer , kan du indtale en note eller send os en besked på trademanager til at fortælle os den størrelse, du ønsker, til Trøjer og bukser/shorts.Som "XXL for Jersey og XL-for de Bukser"

2. Vi kan tilpasse alle former for pro team cykling trøjer, venligst besked til os, hvis du ønsker tilpassede vare, vil vi sende dig et link til at købe det, og vi vil sende med din anmodning, ellers tak.

3. På grund af tidsforskellen, alle din besked vil blive besvaret i 24 timer .

Der henvises til vores størrelse measuremeents før du køber.

Vælg ikke direkte efter at du har vaner.

Bemærkede:

1. Lad for en mulig 1-3 cm forskel i målinger og huske på, at farven kan være lidt off due

forskelle i skærme og monitorer.

2. Den endelige farve, henvises der til vores aktuelle varer.I skal vide dette, før du køber det.Tak !

3. Det billede, vi viser, er 100% Ægte Objekt Fotografering.

Størrelse Chart

Anbefalede Størrelse

Anbefalet Størrelse Fra Vores Kunder Købe Fra Vores Virksomhed Bofore.For Kort Ærme Sæt.

Materiale:

Åndbart Stof Design med god funktion til at holde tørring og kølig og mere behagelig.Den ultra-let materiale, der er sved-absorberende, svedtransporterende, silkeblød og elastisk.

9D/12D/16D Gel Pad:

Der er ingen forskel, bare forskellige farver.Unikke Gel Pad med Multi-Cooling hole, holde tørring og anti-bakteriel

Vender tilbage:

1. Hvis den vare, du har modtaget, er uacceptabelt defekt, ødelagt eller ude af drift, pls kontakte os inden for 3 dage efter levering . 2. I tilfælde af disse ubehagelige ting til at ske, vi håber køberen og leverandøren kan kommunikere aktivt for at løse en tvist på en fleksibel måde.Vi lover dig, at vi vil arbejde ud til en tilfredsstillende løsning.Fremvise og Sælge Point: Vi kan tilpasse alle former for pro team cykling trøjer, venligst besked til os, hvis du ønsker tilpassede vare, vil vi sende dig et link til at købe det, og vi vil sende med din anmodning, ellers tak.Brand Historie & Customer Feedbacks DELTAGE SURPASSINGLY TØJ!PRIVILEGE CLUB PÅ Teatergruppen-klima.dk.kom.SURPASSINGLY TØJ!!!, grundlagt af Sandet, er et Kinesisk Brand, der er født på Teatergruppen-klima.dk September 2015 .I mindre end 4 år er vi vokset fra $0 til $5M, og fra 1 til 10 personer.Vores vigtigste Mærke er "SURPASSINGLY BEKLÆDNING", og vi er en af de bedste Sælger på Teatergruppen-klima.dk.SURPASSINGLY TØJ!!er det en af de kendte brand på Teatergruppen-klima.dk for antallet af tilhængere mere end 20000. VI TILBYDER LEVERING OVER HELE VERDEN.Vores produkter, der fik 1.0000.000 misunder, og vi solgte næsten alle former for hold, cykling produkter!SURPASSINGLY TØJ!!tilbyder 365 dage kundeservice.Behandling for tid er mellem 3 og 5 dage, og vi sender også om søndagen.Du kan også søge i vores brand SURPASSINGLY TØJ for flere produkter Teatergruppen-klima.dk.

Tags: øko uld, nrl trøjer nz, cykling jersey mænd vinteren ucl, air ride tank, jersey mtb grøn, cyklus jersey ineos, strava fleece trøje, cycl jersey, mtb cykel, jersey strava.

Materiale Polyester
Sæson Sommer
Lynlås Længde Fuld Lynlås
Funktion Hurtig Tør
Sport Type Cykling
Mærke Surpassingly Apparel
Element Type Trøjer
Passer til Passer til mindre end normalt. Tjek venligst denne butik er dimensionering info
Stof Type Strikket
Model-Nummer cykling jersey
Oprindelse KN(Oprindelse)
Køn MÆND
Ærme Længde(cm) Kort

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer