Del
Vela.yue Store Angled Blush Børste Ansigt Pulver Blusher Bronzer Highlighter Sculpting Kontur Makeup Børste
Pris
kr39.07 -20 %
kr48.85
Status På lager

En skrå børste til at forme ansigtet med præcision.Denne meget fast, smidig, professionel brug børsten er affaset for at forme og omdanne ansigt med skygge og fremhæve.Takket være den vinklede form, denne børste er ideelt til at fremhæve og profilstyring lavninger på kinder og kindben.Det kan bruges med løs og kompakt pulver, og som er ideelt til at anvende pulver blush og skulptur kits for.Det er nemt styrker og former ansigt til at skabe supermodel knogle struktur, der sikrer en fejlfri og selv følge uden nogen hårde linjer.

Materiale: Ultra-kompakt, mikro-fine fi ber hår, sort mat plast håndtag, Ekstra stærk alumium ferrule.Tips og Tricks: -På et rundt ansigt, blush ikke bør anvendes for tæt på midten af ansigtet. -Gælder det at de lavninger af kinderne og forblive i de yderste områder. -På en kedelig teint med mørke cirkler, undgå at placere blush, gælder for lavningerne af kinderne. -Udfyld børste med blush eller sol pudder. -Hold børsten med den længste børster vendt mod den ydre del af ansigtet. (De dele af ansigtet for at forfine er lavninger af kinderne, den øverste templer og kæbe.) -Start fra den øvre ydre kæbeben, og følg jawline indad. -Næste, diffuse farve på den øverste templer med en frem-og-tilbage bevægelse. -Afslut programmet sammen jawline.

Pakning: 1 stk #226 af Høj Kvalitet makeup børste

* Selektiv Materialer,Erfaren Håndværker,Perfekt Håndværk, Høj Kvalitet Børster.

* Kvalitet Og Test Pass, Der Er Certificeret,Micorbiological Analyse Passere Certificeret,Enviromentally Friendly.

1. Hver gang du bruger penslen tryk overskydende pulver på børsterne i en lidt krøllet i din hule hånd.Små børster som lip pensel og øjenskygge børste til Forsigtigt at feje børster på en blød væv for at tørre overskydende produkt.

Ps.Hvis du gør dette, hver gang du bruger penslen det behøver ikke at blive vasket ofte.

2. Rengøring i lunkent vand.Når børstehårene begynder at lugte eller indeholder perler af makeup, vask dem i lunkent vand.

3. At lave skum med en duft-fri sæbe, og vaske børsterne op til ferrule (metal del).

4. Forsigtigt klemme børster fra ferrule kant udad med fingrene, vil bidrage til at fjerne makeup fra den børste, skyl derefter børster grundigt.

Ps . *Vask ikke børste med en sæbe, der indeholder alkoholholdige opløsningsmiddel, undtagen i situationer, hvor du har brug for at tørre det hurtigt.

*Brug af skyllemiddel eller hår balsam kan forringe børster evne til at holde pulver.

5. For at undgå at beskadige børste hår, kæmmer håret lidt efter lidt fra spidsen af penslen.Kæmning i retning af roden til spidsen af penslen, gradvist arbejde din vej tilbage til den ferrule kant.Vend det om, og kam det samme.

6. Forsigtigt klemme den børstehoved med et håndklæde og ryst overskydende vand.Brug fingrene til forsigtigt at forme det ind i sin korrekte form.Sikre at børsten ikke er tørret i solen eller med en tørretumbler, da det vil skade børste hår.Tillader børste til at tørre af sig selv, væk fra varmen.

7. Hvis du bruger pensler på daglig basis, skal du placere dem i et glas, håndtag ned.Hvis ikke, skal du holde dem i plastik ærme givet på tidspunktet for køb og lå fladt.Opbevar altid børster i et rent og tørt miljø.

1. Standard betalingsmetode er Alipay.Det er spærrede betalingsmetoder, som du kan have tillid til at betale.alipay understøtter mange betalings typer som : QIWI,BOLETO,Webmoney,Western Union,Bank Transfer,Moneybookers,Kreditkort,Visa og Mastercard, og så videre.

2. Vi pakker pensler med sikker boble kuvert, store ordrer, som mere end 200usd vil vi ændre til gratis DHL/UPS/EMS express shipping service,vi vil pakke den med stærk æske,Mere sikker og hurtigere.

3. Vi sender pakker til hele verden via Teatergruppen-klima.dk officielle e-mail service.Pakker kan normalt sendes ud inden betaling bekræftet, dag+24 timer.De fleste pakker ankommer du inden for shipping tid vindue vises på ordresiden, Men nogle gange et eller andet sted måske mere forsinket, Fordi det er også afhængig af de forskellige landes post office service niveau og told-import politik.Du skal være lidt mere tålmodig og du er velkommen til at kontakte mig for hjælp i sådanne tilfælde.

Du vil altid være beskyttet under hele processen.

1. Vi dobbelt check/test af vores produkter omhyggeligt før du sender, vi lover alle produkterne er af god kvalitet.Men i alle tilfælde skal du modtaget nogen defekte varer, eller du er i tvivl/spørgsmål angående vores service/produkter,Bedes du kontakte os, før du åbner tvist eller forlade mig negativ feedback,Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer,Vi kan give dig FULD REFUSION eller sender dig en anden ny pakke.Vi Mener, At God Kommunikation Vil Nå Et Godt Resultat.

2. Din 5-stjernede feedback er hvad vi holde persuing.Efterlad 5 stjernede feedback,Få GRATIS Gaver .Kunden kan forlade mig en note af de sidste 5 stjernede feedback ordre nummer i ny for at få GRATIS GAVER.

3. Ville være meget værdsat, hvis du kan lide vores produkter og Dele med Venner , Youtube,Facebook,Twitter,Linkedin.....Dele vores produkter kobling/fotos til nogen af de sociale netværk, tage screenshot og vise mig i den nye orden-besked, eller send mig en kobling, Vil Få GRATIS GAVER .

Tags: blå glimmer makeup, bronzer makeup, cosmet, rense ansigtet, børste ansigt, vinklet brow brush, blusher ansigt, stort makeup-powder brush, rense ansigtet børste, makeup børste.

Element Type Makeup Børste
Mærke vela.yue
Passer til
Størrelse Large
Mængde 1
Drop Shipping
Børste Form
Brug Område
Anvendelse På
Håndtag Materiale Plast
Børste Materiale Syntetisk Hår
Kvalitet
Funktion
Model-Nummer 226
Børste Følelse
Oprindelse KN(Oprindelse)
Anvendes Med Pulver
Style; Enkelt Mp-Ansigt Børste
Effekt

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer