Del
1stk Kegle Bolden Hoved Beklædning Cutter Sten Udskæring Fræseren Marmor Udskæring CNC fræser Granit Relief Værktøj
Pris
kr51.35 -30 %
kr73.36
Status På lager

Kniv farve blå gul rød afsendt tilfældigt

Der er fejl i manuel måling, bedes du henvise til den faktiske produkt

Gælder bearbejdning af materialer

Velegnet til marmor, bluestone, sandsten og andre sten Skæring og gravering

Maskinen reference værdi

Den anbefalede hastighed er 20.000 rpm Z-retning fremføringshastighed 100-300 Når skæring, skære-er lagdelt, og skære dybde på 0,5-5 MM ad gangen.Behandling hastighed er mellem 1000 og 3000. Kølemiddel eller vand køling skal være tændt, for at forhindre, at brændende.Ovennævnte numeriske kontrol maskinens parametre er kun til reference, skal du justere alt efter den aktuelle situation.E.g: 1. Hvis du ønsker at øge den hastighed, granit kan skæres i en dybde på 5 mm, men det skader at kniven er forholdsvis stor. 2. Men hvis du er gravering bløde sten som marmor, bluestone, sandsten, og højden af den kniv tillader det, kan du direkte skåret ud til enden (forudsat at skære hastigheden er passende og tilstrækkelig køling af vand for at sikre, at kniven er ikke brændt) ikke stratificere.Der er, hvis kniven højde er 10 MM, dybde på 10 mm kan skæres direkte. 3. En god klipning hastighed skal angives.Det er klart, skære-hastighed på 1cm dybt under ét skær kan ikke være den samme som på 1 mm dybt under en klippe.Ellers skal flytte kniven for hurtigt under 10 mm dybde vil medføre uforholdsmæssigt store pres og bryde håndtaget. 4. Kølervæske eller vand køling skal være tændt ved brug.

Bredt anvendelig

Eksempler på sten udskæring

Multi-lag beklædning af skærehoved

Beklædningen kniv er et firma superposition af diamant partikler og lodning legeret pulver

Høj effektivitet med dobbelt spiral rille

Bedre kølende effekt, hurtig varmeafledning og højere effektivitet i arbejdet

Scenariet viser,

◆Om værktøjets håndtag diameter

Valget af diameteren af værktøjet indehaveren er først og fremmest at vælge et rimeligt værktøj krop styrke til at forhindre, at af bryde.Generelt, 8MM skaft diameter er at foretrække for relieffer inden for 2 cm, og 10 MM skaft diameter er at foretrække for relieffer over 2 cm.Gravering maskine har en fremragende ydeevne og kunder, der kører med høj hastighed kan vælge en 12MM værktøj indehaveren til at opfylde de høje-speed krav.

◆Om værktøjets spids størrelse

I tilfælde af at møde kravene for gravering nøjagtighed, så prøv at vælge en model med en større spids.De større spidsen, længere liv.For eksempel, hvis 6MM værktøj tip kan opfylde kravene for gravering nøjagtighed for store relieffer, prøv ikke at vælge et 3 mm eller 4 MM værktøjets spids.

◆Om klinge længde

Afhængigt af planhed af sten og sæt carving dybde, skal du vælge en klinge længde med en margen for at forhindre utilsigtet slibning af kniv håndtag.For eksempel, hvis gravering dybde er 26MM, klingens længde er 30MM.Hvis gravering dybde er 15MM, klingens længde er 20MM.

Jinan Hongyang CNC-maskiner virksomheden primært sælger alle former for cnc router dele, herunder spindel, inverter, motor, drev, støvfilter, osv.

Vi har i Kina mere end ti år, vi producerer dele til sælger også andre mærker dele med den laveste pris og den bedste kvalitet.

Venter på vores samarbejde.

Mobile / WhatsAPP / wechat + 8615098715557

e-mail: salg @ hycncparts dot com

Tags: værktøjer til fræsning metaller, nc-fræsemaskine, oversize træningsdragt sæt, natur sten, drue cutter maskine, cnc router, skærehoved til træ, cnc cutter diy, micro cnc fræser, cutter mølle.

Materiale Wolfram Legering Af Kobolt
Model-Nummer sten kniv
Samlet Længde 100mm 120mm 150mm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Brug CNC værktøjsmaskiner
Diameter 10mm 12mm 16mm
Håndtag Lige håndtag
Certificering INGEN
Navn Granite Cladding Knife
Type Diamant-bit
Funktioner Skarp skærkant, ikke nem at bryde,
Egnet marmor, sandsten bluestone
Form Taper
Nøgleord murværk, der er boret

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer