Del
VARME Cykel Frempind Aluminium Alloy MTB Cykling Mountain bike Cykel Frempind, Styr Frempind 31.8 mm, Rød/Blå/Guld/Sort
Pris
kr43.28
Status På lager

Cykel Frempind Aluminium Alloy MTB Cykling Mountain bike Cykel Frempind, Styr Frempind 31.8 mm, Rød/Blå/Guld/Sort

Denne styr stammen er fremstillet af høj-styrke CNC bearbejdet 6061 T6 aluminium legering.Det er velegnet til styr med en diameter, 31,8 mm.

Funktioner:

Fremstillet af høj-styrke CNC bearbejdet 6061 T6 aluminium legering.

Glasuren er færdig, udsøgt håndværk.

Velegnet til styr med en diameter, 31,8 mm.Fire bolt bar klemme holder bar sikkert på plads.

Specifikationer:

Materiale: Aluminium legering

Farve: Sort, Guld, Blå, Rød (valgfrit)

Styrets diameter: 31,8 mm

Gaffel diameter: 28,6 mm

Vægt: 120g / 4.2 oz

Pakke Liste:

1 * Cykel, Styr Frempind

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 45 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Teatergruppen-klima.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Teatergruppen-klima.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: døren 35mm, cyklens frempind, potenc, cykel styr frempind gratis fragt, cykel quill stem, mtb stem, bolt plejlstang, aero carbon frempind, cyklens frempind aluminium, pro mtb stem.

Materiale Aluminium Legering
Mærke varme
Højde 26 - 35 mm
Styret Klemme Diameter 31.1 - 32.5 mm
Gaffel Klemme Diameter 28,6 mm
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse