Del
BELØNNING Kvinder Ure Luksus Mærke Krystal Kvarts Ur Damer Trådnet af Rustfrit Stål Vandtæt reloj muje Relogio Feminino Gave
Pris
kr120.99 -49 %
kr241.97
Status På lager

Sag Diameter: 32mm

Sag Tykkelse:9mm

Bånd Længde: 220 mm

Bånd Bredde: 16mm

1 x Ægte Ur

1 x Original gaveæske

Om Forsendelse: 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.Retur&Tilbagebetaling: 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Teatergruppen-klima.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Om Feedback: Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: belønning, armbåndsur, wr ur damer, damskie zegarki, hublo ur til mand, vansvar se, skone, se gennemsigtig krystal, se kvinde, belønning se.

Pakke MINIFOCUS Ur med gave æske
Sagen Tykkelse 9mm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Dial Diameter 32mm
Sag Materiale LEGERING
Bånd Bredde 16mm
Bevægelse KVARTS
Forsendelse Støtte Droshipping
Sag Form RUNDE
Mærke scte
Bandet Materiale Type Rustfrit Stål
Vandtæthed Dybde 3Bar
Ure Til Kvinder montre femme
relogio feminino Zegarek damski
Funktion Vandafvisende
Element Type Mekaniske Armbåndsure
Stil Mode Luksus Kvinde Armbåndsur Kjole Luksus stil
Bokse & Sager Materiale Papir
Bandet Længde 22cm
Skive Vindue Materiale Type Crystal
Kvinder Ure reloj de mujer
Lås Type Hook Buckle
relojes para mujer ur til kvinder
Køn KVINDER
Model-Nummer RD21010L

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer