Del
Dinosaur Mammut,Triceratops,Velociraptor,Stegosaurus skelet,opdage, Samle Skelettet Dinosaurer Udgravning Puslespil Model kits
Pris
kr27.51 -10 %
kr30.57
Status På lager

Dinosaur Mammut,Triceratops,Velociraptor,Stegosaurus skelet,opdage, Samle Skelettet Dinosaurer Udgravning Puslespil Model kits

Specifikationer:

afdække og rekonstruere en realistisk dinosaur skelet model ved hjælp af værktøjer og teknikker, der svarer til en relpaleontologist.

Mammut,Triceratops,Velociraptor,Stegosaurus 4 stilarter for at vælge.

BEMÆRK:

Kommer ikke med Original emballage boks,opp pose pakning!

Internationale Købere Bemærk:

1,Ekspert package: at skære ned på den pris, de fleste af legetøj vil blive pakket uden original box,de fleste af legetøj fra vores butik vil blive sendt med eksport standard pakke,, som kan være til gavn for vores købere direkte.

2,importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

3. Vi tilbyder gratis fragt ved China post air mail : Generelt, levering til USA tager omkring 20-30 dage.

4. Levering til Canada , AU, STORBRITANNIEN og andre Europæiske lande tager omkring 15-39 dage.

5. Hvis du har brug for varen meget hurtigt, så kontakt os for hurtig forsendelse.Vi vil beregne hurtig forsendelse omkostninger for dig.Hurtig levering tager omkring 3-7 dage til at ankomme.

6. Hvis du ikke har fået det inden for shipping tid, bedes du venligst ikke tøve med at kontakte os.Vi vil tjekke den til dig med post office og skikke.

7. Fordi nogle gange vil det være forsinket for trafik eller fly.Du må ikke åbne tvist til os.Vi vil tage ansvar for at sende eller refusion for eventuelle tabt element.

Betaling:

1. Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Teatergruppen-klima.dk .Du kan vælge en metode som er mest belejligt for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Teatergruppen-klima.dk, og vil ikke blive frigivet, før du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

Al betaling skal være færdig inden for 3 dage, ellers vil resultere i en ulønnet påmindelse.

2. Told, skatter, afgifter eller gebyrer er ikke inkluderet i prisen, du betaler til os.

Returret:

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 7 dage efter modtagelsen af din ordre.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

Feedback:

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Tak skal du have.

Vær venlig ikke at efterlade nogen negativ eller neutral feedback, før e-mail dit problem til os.Vi kan hjælpe dig med at løse problemet.Alle problemer kan løses.Tak igen!

Tags: las puslespil, dinosaur toy, nanoblock, sæt huina, lego xingbao, dinosaur, stl 3d-model bygning, genshin virkning, model lego batman, m02.

Skala Som Billeder
Størrelse as pictures show
Type 3D Udgravning Kits
Mængden af Varer i Sæt Som Billeder
Advarsel ikke til børn under 3 år
Stilarter 3D Udgravning Kits,4 stilarter for at vælge
Dyr Dinosaurer
Materiale Plast
Pakke Kommer ikke med Original emballage boks,opp pose pakning!
Aldersgruppe > 6 år gammel
Tema Dyr
Mærke criswisd
Køn Unisex
Model-Nummer AL-HS-168-1-4
Plast Type PE

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer