Del
GRATIS DHL Som LET RIG Vest rig easyrig Flowcine fredfyldte Arm Video Gimbal rig til DJI Ronin M 3 AKSE gimbal stabilisator
Pris
kr2 635.61
Status På lager

Serene Arm: Klem for Easyrig stang indvendig størrelse: L4cm*W3cm*H3cm

Hvis du ønsker at bruge det med dine egne Easyrig,skal du bekræfte med os inden du bestiller.Pls bemærk, at Denne Vest riggen er lavet i Kina.Ikke Sverige Easyrig.HØJDEN af Vesten kan ikke justeres.Rebet længde kan justeres.Men rebet længde begrænset til, hvor du set det med den røde knop Denne vare er afklaret arm , belastning er 1-15KG Denne vare er 3-10 KG vest rig eneste , der ikke er medtaget i den fredfyldte arm: Dette under punkt på dagsordenen er 8-18 KG vest rig eneste , der ikke er medtaget i den fredfyldte arm:

Pls bemærk, at kameraet og 3-Akset stabilisering er ikke inkluderet i prisen.Der er 3 muligheder i alt: Mulighed 1: serene arm eneste Mulighed 2: 3-10 KG vest rig Mulighed 3: 8-18 KG vest rig

Bemærk:

1. Med et gyldigt telefonnummer for shipping er nødvendigt.Ellers kan vi garantere levering.

2. Vores pris omfatter ikke import told, skatter og afgifter, MOMS, eller andre skjulte gebyrer.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke Med dit lands Toldmyndigheder kontoret inden køb.

3. Vi leverer denne vare via DHL/FedEx til USA, Canada, vesteuropa, Austrilia, New Zealand, Japan, Korea, Sydøstasien og så videre.Skibet af RETS-HURTIG til Rusland .SKIBET AF ARAMEX TIL MELLEMØSTEN.

Pls kontakte os for forsendelse detaljer, hvis du fra Sydamerika.

Garanti

1. VI fokusere på den Bedste Kvalitet og service med de Bedste Garanti, i den Rimelige Pris!

2. Vi tilbyder 1 års garanti service.

(1)For små reparere eller udskifte et lille tilbehør, vi sender udstyret til dig gratis.

(2)For tunge reparation, bedes du sende elementet tilbage, vil vi give det til producenten til reparation.Når reparation er færdig, vil vi sende det tilbage til dig med det samme.Det er en gratis service.

(3)Vi tilbyder levetid teknisk service.

Tilbagebetaling

Tilbage til Fuld Refusion (fradrag af ekspeditionsgebyr) tilbydes.Vi vil tilbyde refusion når vi har modtaget den returnerede pakke, som er i originale condiction.

I følgende tilfælde, vi gerne vil have til at ændre den højre enhed for dig uden beregning, ELLER du vende tilbage til fuld refusion herunder den shipping gebyr af afkast.

1. Vi leverer forkerte varer til dig;

2. Online-beskrivelse af et element, der er galt på købstidspunktet, e.g.notering en funktion, der er i virkeligheden ikke understøttet;

3. Vi sender varen i den forkerte farve KUN, HVIS kunden rent faktisk har angivet et farve valg for kommentarer eller bemærkninger, inden ordren.

Pls bemærk, at køber betaler returforsendelse afgifter, forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Forsendelse

Skibet kun til din bekræftet Teatergruppen-klima.dk adresse.

Check venligst din leveringsadresse omhyggeligt, før kassen, kan det ikke ændres, hvis det er for afsluttet.Skibet, inden for 1-4 hverdage efter modtaget din betaling.Vores pris omfatter ikke import told, skatter og afgifter, MOMS, eller andre skjulte gebyrer.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands Toldmyndigheder kontoret inden køb.Vi vil informere købere om forsendelse tidsplan, hvis det er uden for normal fragt tid og give et tracking nummer når elementerne er afsendt.

EMS: 6-10 dage ; UPS/DHL/TNT/Fedex: 3-7 dage; ARAMEX/: 4-10 dage; Hongkong indlæg: 10-20 dage.

Feedback

Som du vidst, Positiv feedback er meget vigtig for vores butik .Giv os venligst en positiv feedback, hvis du føler, at vores produkt og service er ok, at vores system vil gøre det samme for dig automatisk.

Hvis du har problemer med produkt og vores service, er du velkommen til at kontakte os med det samme.Vi vil forsøge at løse det asap.Vi ønsker dig en glad shopping.

Arbejdstid mandag til lørdag: 9:00-18:00

Pls kontakte os via eBay besked, vil vi svare dig inden for 24 timer

Tags: dji ronin, dj ronin, flowcine, ronin vest, gimbal vest, ronin s, arm vest, gimbal rig, ronin, mavic pro.

Belastning Kapacitet 8-18 kg
Vægt 3.5KG
Akse stabilisator IKKE Inkluderet
Pakke Ja
Model-Nummer EA8-18
Mærke Zomei

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer