Del
Håndlavet tilfældet for Xiaomi CC9/K30 pro 3D bære telefonen dække Mi 9/9se 10 pro DIY cremet shell redmi note7/8 pro slik fødevarer pige gave
Pris
kr87.18
Status På lager

DIY 3D cremet bagcoveret af telefonen sag

Beskrivelse

1. Materiale: blødt tpu cover cremet lim

2 .Farve: som vist

3. Model: for Xiaomi

4. Package:1*bagcoveret+ 1*rem

5. Denne dækning kan tilpasses, hvis det er nødvendigt, bedes du kontakte os eller bemærkning din telefon-model.

Venlige Tips:

en.Cremet sag er fremstillet i hånden, så det tager cirka 7-15 dage til at sende ud.

b.Da det er håndlavede, kan vi ikke garantere at enhver tilfælde er præcis de samme.I mellemtiden, på grund af forskelle i telefon-modeller, hvis du modtager kan afvige en smule fra den, der viser billeder, fordi vi er nødt til at tilpasse det til dine behov telefon-model.Men vi kan bekræfte, at alle tilfælde vil være så flotte og søde piger som billederne.

Betalingsmetode 1.Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Teatergruppen-klima.dk som Alipay -, kredit-kort.Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Alibaba,og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.Shipping 1.Vores fragt priser omfatter udgifter til transport, håndtering, emballering og relaterede arbejdskraft omkostninger. 2. Poster er generelt sendes ud med 2 hverdag efter din betaling er ryddet (lørdag og søndag og helligdage undtaget) 3.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. 4.Ordren vil blive sendt til din side af rederiet inden for den leveringstid, der refererer til den liste af tjenester nedenfor.Hvis du ikke modtager pakken indenfor den leveringstid, bedes du kontakte os, vi vil beskæftige os med det, og svare dig inden for 24 timer.Politik For Refundering 1.Vi fuldt ud garantere, at vores varer.Alle elementer er i helt ny stand, medmindre dette er angivet andetsteds i beskrivelsen. 2.Alle afkast er defekt, ellers er nødt til at blive forhåndsgodkendt.Kontakt os for at få en tilladelse og vender tilbage adresse, før du sender varen tilbage. 3.I alle tilfælde, købere betale shipping gebyrer på deres egne omkostninger at returnere varer til ombytning eller refundering.Vi vil være ansvarlig for porto af udskiftninger.Feedback-1.Vores mål er at sørge for du er en glad køber og behagelig shopping med os.Du bedes kontakte os, før de forlader forlader neutral (3 stjerner) eller negative(1,2 stjerner), vil vi forsøge vores bedste for at løse problemet. 2.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer.Andre 1.Hvis du har brug for til at sætte større for der er mere end max mængde, bedes du kontakte os for at få særlig rabat. 2.Vi kan gøre drop shipping, skrive dine kunder adresse, når bestillingen er ok. 3.Nogen spørgsmål, bedes du kontakte os.

Tags: den globale version xiaomi mi 10, xiaomi mi 10t tilfælde hold, sagen vernee x1, xiomi mi 10 t pro, mi 10 t pro xiaomi, bemærk 9pro, 10 xiaomi, xsyg mi 9se sag, elektriske mask xiaomi, xiaomi mi 10lite.

Dropshipping Ja
Indslag 2 3D håndlavet DIY sag
Design Almindelig
Funktioner søde tegneserie dyr, slik, mad bagcoveret
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke Q·T
Størrelse 4.7
Kompatible Mærker Xiaomi
Materiale TPU+ Cremet tyggegummi
Type Monteret Sag
Compatible Xiaomi Model xiaomi 10 Pro
Funktion Smudsafvisende

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer