Del
Server hukommelse REG ECC DDR3 4GB 8GB 16GB 32G server hukommelse 1333 til 1600 1866MHz PC3 ram støtte x79 x58 LGA 2011 bundkort
Pris
kr72.14
Status På lager

ECC REG DDR3 4GB 8GB 16GB 32GB1333 1600

Vi har to versioner af hukommelse link.En art er almindelig hukommelse, en anden form er, strygejern shell hukommelse.Det er ikke udtrykkeligt fastlagt, at vi vil afsende varerne tilfældigt.Tip: 1. Et-års garanti 2. Fabrikken har en fuldstændig test og stabil kvalitet 3. Holde opgørelse og sikre hurtig levering 4. Gratis forsendelse (med track nummer) Bemærk: RAM virker kun på dobbelt-server boards.Du kan ikke arbejde på dit skrivebord.X99 TF bundkort er ikke understøttet i Syd Kina med 32GB server DDR3 1. På grund af forskellige ankomsten partier, produktionsdato, specifikke model og serienummer er også forskellige.Billederne på denne hjemmeside er kun til reference.Hvis der er nogen ændring, henvises til det materiale, objekt! 2. Brand af chipset vil være forskellige på grund af forskellige ankomsten partier.De mærker på tidspunktet for forsendelsen er også forskellige, herunder SEK, HY, MIC, ELP, osv.De vigtigste interface billede er kun til reference. 3.PC3 og PC3L(1R2R eller 4R) er tilfældigt sendt.Hvis du har nogen forespørgsel, kan du efterlade en besked. 4. Denne RAM understøtter X79 og X58 X99(X99 DDR3 hukommelse bundkort) bundkort 5. Den pakke du har modtaget, kan ikke være præcis den samme som på billedet, fordi den pakke af produkter, der er ændret ofte.Billeder og instruktioner, er kun til reference.Der henvises til den vare, du har modtaget.På samme tid, vil vi gøre vores bedste for at opdatere billedet så hurtigt som muligt, for at bringe dig ulejligheden!Her er CPU-Z-tests: Bemærk, at for 16GB/10600R/1333MHZ det vil vise PC3-10700(667Mhz) 16GB/14900R/1866MHZ, vise PC3-14200 (889Mhz) 16GB/8500R/1066MHZ, vise PC3-8500F (533MHz) Skal du bekræfte, om din bundkort og CPU kan støtte denne ordre, tak!

Fast kvotetildeling:

Bred og Snæver forstand Bredde påvirker ikke RAM forbrug.Alle produkter er afsendt i partier i henhold til fabrikken, og bredden er ikke specificeret Antallet af chips Antallet af chips påvirker ikke brugen af RAM, der ikke kan specificeres, sendt fra fabrikken parti.farve Skærmen og skyde lys vil påvirke farven af produktet.Billederne er kun vejledende og underlagt vores eksisterende produkter Udseende af produktet Billederne er kun vejledende og underlagt vores eksisterende produkter Pakken er brudt En lang tid af international transport vil skade og knuse pakning.Hvis du finder en åben kasse mærket, skal du ikke underskrive den.Den ydre pakning af produkterne er intakte, men detailpakning har ekstrudering deformation, men påvirker ikke brugen af produkterne, det er normalt.Installationen Købere nødt til at have DIY-færdigheder, såsom installation af operativsystemer, hvis du vil undgå problemer.Om transport Den parcel, vi har leveret, vil modtage betaling for rengøring 2 arbejdsdage senere.Du kan bruge tracking nummer for at se, hvor varerne blev afsendt.feedback - Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig, og vi beder dig om at kontakte os med det samme, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan løse dine problemer på en tilfredsstillende måde. - Din mening er meget vigtig for udvikling af vores forretning.Hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester, vi oprigtigt opfordre dig til at efterlade en positiv kommentar.Det tager kun et minut.tilbage -- Vende tilbage til at acceptere.Projektet skal være i original stand.Derudover vil du nødt til at betale ekstra shipping gebyrer og returnere varer i deres oprindelige tilstand.

Hvis du har nogen spørgsmål, pls velkommen til at kontakte mig,Tak!

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Tags: bundkortet server, 4 GB DDR3, ecc reg, x5680, 1 ram ddr3, xeon processor, memoria ram, ddr4 ram, LGA1366, lga 2011 3 bundkort.

Punkt Betingelse anvendes
Køling Fin No
Mærke ENVINDA
Pakke No
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse