Del
En til fire bolde(Plast)/Én kugle ændre til fire/For Nybegyndere eller For børn/magic tricks/magiske rekvisitter/som set på tv/ Gratis fragt
Pris
kr28.37 -4 %
kr29.83
Status På lager

Blandet rækkefølge er til rådighed, venligst kontakt os.

trademanager: cn110930552

Beskrivelse

En til fire bolde(Plast)/Én kugle ændre til fire/For Nybegyndere eller For børn/magic tricks/magiske rekvisitter/som set på tv/ Gratis fragt

Resultater:

En rød Bold i hænderne af tryllekunstner kan ændre i 2 kugler, 2 skifte til 3 og 3 ændring 4.

Når du køber magic props herfra, vil jeg sende dig de produkter undervisningen via e-mail, hvis du har brug for det!!!

De laver video:

N/L

1 forsendelsen er gratis forsendelse via Kina Post Air Mail, hvis pakken vejer mere end 2 kg, eller pakke størrelse, der er større end 90 cm, vi vil bruge UPS osv eller Skib med to pakker eller flere parceller, som luftpost.

2 Instruktion:vægt og størrelse markerede vi i pakken oplysninger er ikke den faktiske vægt og størrelse af varer, hvis du har brug for at kende den faktiske vægt og størrelse, du bare nødt til at kontakte os.

3 Leveringstid:

1) Transport udviklede lande er omkring 7-45 dage

2) fjerne lande er ved 2-8 uger

4 Hvis køber ønsker at bruge mere hurtigere forsendelse metode, som EMS, DHL osv, bedes du kommunikerer med os om forsendelse.Vi kan justere forsendelses omkostninger for dig.

5 Instruktion:shipping tid er, afhænger af købers fortoldning tid eller Force Majeure.Hvis køber ikke modtage varer i lang tid, håber vi køber kan kontakte din told eller lokale post kontor, for at få varer snart.

After-sales service:

Vi vil kontrollere de varer, kvalitet, før forsendelse.Hvis der er nogle uventede problemer ske, håber vi at løse problemer med køber gennem venligt på følgende måder:

1, Hvis det er problem med kvaliteten, kan køber indsende argumentere for, inden 15 dage efter modtagelse af varen, er køber forpligtet til at levere fotos eller video og andre beviser for, at sælgeren for at identificere sig med.

2 menneskeskabte beskadiget, købere kan overtage det fulde ansvar.

3 Produktets kvalitet, behandling program:

1) køberen returnere varerne til os-og er ansvarlig for tilbagevenden shipping omkostninger, når vi har modtaget de varer ,vil vi sende et nyt produkt til køber og betaler for at sende shipping cost.

2) Hvis varerne (samlet pris inklusive fragt er mindre end 10USD) har problemer med kvaliteten, vi vil sende et nyt produkt i køber næste ordre, såfremt køber ikke har planer om at lave en ny ordre på kort sigt, kan køber betale sende shipping cost og bede om at sende en ny vare.

Feedback:

1 Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes.Derfor er din feedback er meget vigtig for os.

2) Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du forlade os positiv feedback.Vi vil efterlade en positiv feedback til dig senere.

3 Kontakt os via e-mail eller vores trade manager: cn110930552 ,før de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil beskæftige sig med dig for at løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.

Tags: lygten jazz gd3, varme 3d-printer, magic køkken folie, horn styring tt02, bredde tucson az, line hjul aligner, militære piger gub, stof kat briller, magic køkken livet.

Køn Unisex
Model-Nummer G0525
Der Er Vejledning I Prisen No
oprindelsessted Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
Aldersgruppe Voksne
Størrelse One Size
Plast Type PVC
Mærke King Magiske
Type close up magi
Funktioner Let At Gøre
Emballage PP Pose
Performance Form Close-up Magic
Materiale Plast
Advarsel Null
farve rød

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer