Del
ZTTO Dele til Cykler MTB Cykel Cykel Chainwheel Bolte CNC Klinge Skruer For Dele Kranksæt 5Pcs
Pris
kr24.27 -38 %
kr39.74
Status På lager

ZTTO KLINGE BOLT

En,M8*7L(For enkelt chianring,Folde cykel og Cykel dobbelt klinge.)

二 ,M8*5L(For enkelt klinge )

ZTTO CNC BEARBEJDET 7075 ALUMINIUM LEGERING KLINGE BOLT OG MØTRIK

Klinge bolt er et lille objekt, men vi ønsker at gøre en forskel.ZTTO klinge bolte er den bedste klinge bolte, som du kan finde i denne pris.

KOMPATIBEL MED ENKELT ELLER DOBBELT KLINGE.Disse er 5 mm og 7 mm lange, så de fungerer perfekt med en bolt på en enkelt eller flere klinge, der ikke har gevind bøsninger.TOP KVALITET MATERIALE.Vi bruger top kvalitet varmebehandlet 7075 aluminium legeringer, i stedet for en masse billige lavet klinge bolt ' s 6061 aluminium. 7075 aluminium er meget lettere og meget stærkere.Selvfølgelig, det er meget dyrere end 6061 aluminium.PRÆCISION OG HOLDBARHED.T6 behandlet og CNC bearbejdet og affasede.Med maksimal præcision og holdbarhed.FLOT OG FARVERIGT FINISH.Flere anodiserede farver til rådighed, der gør din cykel udseende er unikt og cool EKSTREMT LET.Utrolig vægt på 7,6 g/5pcs, spare hver en ekstra vægt for dig.LET AT INSTALLERE.Anti-skid design.Leveres med en gratis installation af værktøjet.Du kan installere de nye bolte uden nogen problemer.

Brug T25/4 mm unbraconøgle

Tags: rotor kranksæt rød, kranksæt mtb, kranksæt, dele til cykler store, cykel kranksæt, vejen enkelt kranksæt, 32 klinge, cykel kranksæt, mtb cykel, kranksæt prowheel.

Chainwheel Tænder 5 mm, 7 mm
Mærke ZTTO
Kategori Kæde Hjul
Bruger Fixed Gear Cykel
farve Guld, Rød, Sort,Blå,Sølv
Krank Længde cnc
Model-Nummer ZTTO-YPLS
Længde 5mm , 7mm
Materiale Aluminium Legering

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer