Del
NYT Rat CONTROL-tasten Audio Bluetooth-Kontrol 84250-02560 For TOYOTA RAV4 Corolla-
Pris
kr144.65 -34 %
kr222.53
Status På lager

gratis forsendelse NYE Rat KONTROL Skifte Audio Bluetooth-Kontrol 84250-02560 For TOYOTA RAV4 Corolla 2014-2015

Fabrikken direkte, kvalitetssikring, fremragende lav pris!Vi er åbne og støtte engros.Ikke

gå glip af denne gode mulighed for Oh!

velkommen til vores butik!Handel regler: køb varer, læs venligst omhyggeligt, før du tager dig for. 1. vi foreslår, at køberen kan finde en professionel ingeniør til at bekræfte bil dvd-afspiller uanset om eller ikke støtte rattet-knappen . 2.dette er kun produkt introduktion, husk venligst: vi er ikke yde den teknologi støtte.

Feedback:

Kunden er altid NEJ.1

Bedes du give os mulighed for at løse problemer, inden de forlader en negativ feedback.Vi vil finde en løsning, der opfylder dine krav og øge tilfredsheden.

Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder og forstå bekymringer og frustrationer du måtte have, og prøver vores bedste for at løse problemerne.Vi bestræber os på at besvare alle e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj e-mail-volumen det kan tage tid for os at besvare.På forhånd tak for din tålmodighed.

På grund af nogle ISP SPAM filter indstillinger, kan du ikke være i stand til at modtage vores e-mail svar.Hvis du har problemer med at modtage vores e-mails, skal du muligvis bruge en anden e-mail-konto til at kontakte os.

Arbejdstid:

Mandag - lørdag 9:00—18:30 PM

I løbet af tjenestetiden, kan vi give dig et hurtigt reagere.Hvis vi er ude af arbejde, bedes du bedes være tålmodig og omfattende til at give os lidt mere tid, ikke bare forlade den neutrale eller negative feedback, uden kommunikation.Mange tak for dit samarbejde!!

Håber inderligt, hver køber, har en god online indkøb oplevelse! :)

Tags: k5 rattet, tilbehør toyota, rat kontrol adapter, toyota rav4, for citroen c5 2008, bl rattet knop, splash guard toyota, corolla, RAV4, kobling blomst.

Bilfabrikant TOYOTA
Mærke PUFEITE
Materiale God
Model Navn For TOYOTA RAV4 Corolla 2014-2015

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer