Del
TOMSHOO Udendørs Bruser Badekar Telt Bærbare Strand Camping Telt Privatliv Toilet Husly Stranden Telt Ændre Montering Værelse Telt
Pris
kr178.03 -32 %
kr261.84
Status På lager

Denne bærbare camping telt er en fantastisk måde at gøre en privat husly til toilet eller skifte tøj, fantastisk til brug på offentlige steder som park, pool, strand, campingplads, skov -, bjerg-områder.

Funktioner:

PRAKTISK: Denne bærbare telt er en fantastisk måde at gøre en privat husly til toilet, skifte tøj, camping eller lige hvor du har brug for privatliv til at bruge, hurtigt og nemt.

HØJ KVALITET: Lavet af høj kvalitet vandtæt polyester materiale og fleksibel stål.Fleksibel og stærk polakker og metal montering pinde kan skabe stabilitet i blæsevejr.

TRANSPORTABEL: Kompakt størrelse ved at folde til at være en måtte.Taske med håndtag til at tage sammen, perfekt til messer, tøj leverandører med boder på gaden fair, osv.

UNIKT DESIGN: Overdækket byder på ekstra beskyttelse af privatlivets fred til at pynte.Ikke-bunden konstruktion kunne holde værelset rent.Stort rum med lynlås dør for nem adgang.Lommer til at sætte små elementer, såsom centrale, toiletpapir osv.

GOD VENTILATION: Mesh vinduer, for god ventilation og insekt repellence; indre windows kan foldes op eller ned til forskellige anvendelser.

Specifikationer:

Mærke: TOMSHOO

Materiale: Polyester stof

Udfoldet Størrelse: Ca. 120 * 120 * 210cm / 3.94 * 3.94 * 6.89 ft

Element Vægt: Ca. 510g / 1.12 lb

Pakke Størrelse: Ca. 66.5 * 10 * 10cm / 26.18 * 3.94 * 3.94 i

Pakke Vægt: Ca. 1605g / 3.54 lb

Pakke Liste:

1 * Udendørs Telt

2 * Pole

8 * Pind

4 * Reb

1 * Opbevaringspose

1 * Brugsanvisning (Engelsk)

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Teatergruppen-klima.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Teatergruppen-klima.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: telt, kamp camping telt, brusebad toilet telt, campingvogn, fortelt, shelter solen, titanium tomshoo, telt toilet, camp brusebad, sauna, strand-parasol.

Stof Polyester Stof
Stil udendørs
Bunden Vandtæt Indeks 1000 mm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Struktur Et Soveværelse
Type 1 - 2 Personers Telt
Pole Materiale Aluminium Legering
Model-Nummer Bad Telt
Lag Single
Antal Brugere en
Sæson Fire-sæson Telt
Bygningens Type Konstruktionen er Baseret på Brug
Uden For Teltet Er Vandtæt Indeks 1000 mm
Område 120 * 120 * 210cm

Skriv en anmeldelse