Del
Voice Assistant Stå For Google Startside Mini Voice Assistant Kompatible Outlet Vægbeslag Stå Bøjle Indehaver
Pris
kr26.78 -27 %
kr37.17
Status På lager

Beskrivelse:

BEMÆRK:Det er kun passer på OS Plug Google startside mini

Funktioner:

Kompatibilitet: vægbeslag, der er kompatible med Google Hjem

Mini Stemme Assistenter Ingen Boring Af Huller Og Skruer:

Meget let at installere og lås Spearker med en sikker klip, helt Uden Stemme og Lyd-Tab:

Ingen mikrofoner og højttalere er blokeret Bekvemmelighed: Flyt din til mere bekvemme steder, som på et vægbeslag eller stå indehaveren og giver din outlet en masse renere og mere ryddeligt udseende.

Vægbeslag, der Installeres på få sekunder, og arbejder med forretninger.Ingen boring i dine vægge, der kræves!Fantastisk til badeværelser, køkkener, værksteder, og ALLE andre værelser.

Smart mount holder din højttaler på en lodret overflade som væggen, skabet eller hvor som helst du vil, for at gøre det lettere at fange lyden og mere effektiv kommando er bemærket, ikke mere møbler eller andre genstande blokerer for det.

Nem at Installere:du skal Blot tilslutte højttaleren strømforsyningen i stikkontakten, skal du sætte den ind i beslaget, og brug den korte ledning, der kommer med Mount til at sætte prik i strømforsyningen.Nu har du din højttaler off tælleren og klar til brug.

Specifikationer:

Materiale: ABS

Colour: Black,Hvid

Pakke Inkluderet:

1X Bøjle

Tags: ios home automation, til hjemmet, hjem smart, esp32 m5stack, wall sticker, esp01 relæ, servo skjold, lifesmart, stik, si5351.

Mærke choifoo
Certificering INGEN
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer