Del
AISI QUEENS Syntetiske Lace Front Wig Lange, Grønne Naturligt Bølget Hår til Kvinder varmeandig Cosplay Paryk
Pris
kr189.09 -38 %
kr305.00
Status På lager

FAQ

1.Hvorfor længden er ikke det samme som beskrivelse?

Vi måle længden af hår, når hår blive strakt til lige, bølget og krøllet hår tekstur vil være meget kortere, når der sammenlignes med lige hår, er opmærksomme på, at, før du køber, Tak!

2.Hvorfor vægten er ikke den samme som den beskrivelse?

Fordi vores produkt er blevet fremstillet på maskine, det er normalt, at det vil eksistere 5-10g fejl.

3.Hvorfor er mit hår blevet viklet ind?

Håret ville i hårdknude på grund af tørhed, olie og snavs opbygning, saltvand og ikke kæmning (bred tand kam) ud af dit hår dagligt.Sørg for at vaske og tilstand dit hår mindst en gang om ugen, og hvis det er muligt, to gange om ugen ville være bedre.Du kan bruge fugtgivende dråber eller konsultere din stylist for yderligere forslag.

4.Kan de blive glattet eller krøllet?

Selvfølgelig, de er lavet af 100% varmebestandigt fiber, håret kan blive krøllet eller rette, men temperaturen bør ikke overstige 160 grader.Vær venligst Forsigtig: undlad Venligst at lægge håret efter du rulle, indtil det er kølet ned.Du kan sætte hår på din hånd, eller noget, der kan holde krøller af hår,så for at opretholde den krøllede.

5.Hvornår vil du sende min pakke ud, efter jeg har betalt for min ordre?

Der vil være en 24-timers betaling at kontrollere gang fra Teatergruppen-klima.dk, vi vil afsende varerne inden for 24-48 timer efter at kontrollere tid.

6.Hvordan til at beskæftige sig med lugten?

Nogle af de kunder, der kan fortælle om den lugt, når du modtager håret.Kære, er der ingen grund til at bekymre sig om dette, efter at co-vask og pleje det i et stykke tid, lugt forsvinder.

7.Hvorfor farven er ikke det samme som beskrivelse?

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Feedback:

Din feedback er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores produkt, skal du give positiv feedback.Vær venlig ikke at efterlade nogen neutral eller negativ feedback uden at fortælle os, af den grund.

Hvis du har problemer, bedes du kontakte vores kundeservice med det samme.Vi ønsker, at vores kunder omers til at være glade for og vi vil gøre vores bedste for at servicere vores kunder og gøre din shopping oplevelse underholdende.

Tags: hair menneskelige paryk, pink paryk, bob blonder foran sintetic, grøn paryk, paryk, mint grøn lige paryk, indisk syntetiske blonder foran parykker, grøn kort paryk, paryk lace front wig naturlige, blonder foran mandlige.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Grundmaterialet Schweiziske Blonder
Blonder Farve Lys Brun
Hætte Størrelse Gennemsnitlige Størrelse
Stil Bølget
Model-Nummer Lace10022
Tekstur Bølget
Mærke AISI QUEENS

Skriv en anmeldelse