Del
80W High-power Elektrisk Lodning Jern Svejsning Tips Albue Bøjet Hoved Uden for Varmen Lodde Jern Tip Til Lodning
Pris
kr42.49
Status På lager

Funktion: det inderste lag af ren kobber, som er befordrende for en hurtig opvarmning for jern-tip; det ydre lag af ferroalloy, med anti-oxidation funktion, tin effekten er stærkere, lang levetid.

100W~300W link: https://Teatergruppen-klima.dk/item/32853649018.html

Betaling • Betaling skal ske inden 48 timer til auktionen slutter. • Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar Forsendelse • Forberede package: vil Vi skibet ud af de elementer inden for 1~5 arbejdsdage efter betaling er bekræftet af Teatergruppen-klima.dk.Vi vil informere dig, hvis vi har brug for mere tid til at forberede emner. • Bedes du åbne pakken og kontrollere, om der er nogle skader, før tegn, hvis der er nogle skader, skal du ikke tilmelde og straks kontakte os.Vi sender til hele verden, hvis dit land ikke er skik er strenge, bedes du kontakte os, før du byde ind til detaljer og bekræftet.Kontakt os • Velkommen i hele verden kunde henvende sig, og de spørgsmål, vi vil forsøge at gøre vores bedste for at feedback kundens e-mail inden for 1-2 arbejdsdage, hvis ikke du tjekke mail boks igen. • Hvis der er noget problem, hvis der er problemer med produktet, er i forbindelse med os enhver tid.Vi vil hjælpe dig med at løse det.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. • Hvis du er tilfreds med vores produkt, bedes du give os positiv feedback, og Fem Stjerner Detaljer Sælgeren Rating.Din godkendelse er den mest tilskynde til os!

Tags: lodning jern hoved mini, lodning jern kniv hoved, lille loddekolbe hoved, loddekolbe messing hoved, loddekolbe hoveder, slank loddekolbe hoved, loddekolbe diy hoved, lodning jern hoved beklædning, lodning jern hoved hul, lodning jern hoved rent.

Funktion High-power-Svejsning Tips
Mængde 1 STK
Typer 80W
Model-Nummer Svejsning Tips
Størrelse diameter 8mm

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer