Del
Keyecu XHORSE XKTO01EN for Toyota Type Universal Fjernbetjening Key Fob 2-Knappen for VVDI vigtigt Redskab VVDI2 (engelsk Version)
Pris
kr75.38 -14 %
kr88.65
Status På lager

XHORSE for toyota Type (engelsk Version) Universal Fjernbetjening Key Fob 2-Knappen for VVDI Centrale Værktøj Kommer med kvalitet garanti for at alle har bestået kvalitetskontrol før levering.Og den er kompatibel med alle VVDI genererer værktøjer.Programmering: Du bliver nødt til at have denne nøgle og programmeret af en kompetent lokale bilindustrien låsesmed.Største forhandlere vil ikke program eftermarkedet nøgler, da de kun er i stand til at programmere ægte nøgler på grund af at have begrænset software-funktioner.Anbefalet programmering instrument: SKP1000, X300 DP, Xtool X100 PAD2 Hvordan vil elementet passer til din bil?Tjek venligst nedenfor i formation: 1. den FCCID eller Den Del af dit oprindelige nøglen er den samme som vores produkt. . 2. Frekvens(Mhz) er den samme. 3. den Ydre er den samme, herunder knapper er de samme. 4. kontroller kompatible bordet, om det er forenelige med din bil.Husk at tjekke ablve oplysninger klart , at hvis ovenstående er alle match , det er ok at købe dette produkt.Kompatibilitet er kun til reference!!!Hvis du stadig ikke er sikker på, om det er egnet til din bil, kan du kontakte mig så hurtigt som muligt, vil jeg besvare dine spørgsmål.TAK

Tags: vvdi, centralt værktøj vvdi, sbb, russisk version, corolla, nøglen toy47, xhorse, toyota seinna fjernbetjeningen, fcc id, vvdi fjernbetjening.

Tilpasning No
Andre Varenummer no
Oprindelse KN(Oprindelse)
Interchange Varenummer for VVDI vigtigt Redskab VVDI2
R/C-Funktion With
Mærke Keyecu
Land/Område af Bilen Fremstilling Kina
Producent Varenummer 2 Knappen XKTO01EN
Materiale Type ABS

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer