Del
Motorcykel Spænding regulator og ensretter Til Kawasaki ZX600 Ninja ZX-6R 2009 2010 2011 2012 2013 ZX-10R 2008-21066-0731
Pris
kr77.40
Status På lager

- om os: Vi er en virksomhed, der er specialiseret i forskning, udvikling og salg af motorcykel dele.Vi har et Professionelt produktions-hold.Hvis kunden kan give en detaljeret produkt-model og størrelse, vi kan producere, Levere produkter, der er baseret på oplysninger fra kunderne.Vi har også et professionelt salgsteam, Forpligtet til at skabe de bedste pre-sales og after-sales service til vores kunder.Din støtte er vores største motivation!

- Producent:

Fremstillet i Kina - specifikation: Farve: som vist antal: 1 Betingelse: 100% ny - funktion : Let at installere, men professionel installation anbefales.

- Montering: Kawasaki 21066-0731 For Kawasaki ZX600 Ninja ZX-6R 2009-2013 For Kawasaki NINJA ZX-10R 2008-2014 - obs: husk at tjekke størrelsen, formen og sæt stil.Denne del bruges til forskellige mærker og modeller.Hvis din side antal kampe, så det vil passe til dit køretøj.Sørg for, at denne er præcis, hvad du har brug for.Hvis du ikke er sikker på, om det passer, så kontakt mig venligst inden du afgiver en ordre. - Mængde, der omfatter:

1 x Spænding Regulator og Ensretter( SOM Billedet Viser )

FAQ-Spørgsmål 1. Hvad er jeres leveringstid?Svar: Normalt, efter at have modtaget ordre og betaling, vil vi sende det inden for 24 timer.Q2. Vil du teste og undersøge varen før forsendelse?Svar: Ja, produktkvalitet vil være garanteret, før forsendelse.Spørgsmål 3: Hvordan kan du etablere langsigtede og gode forretningsforbindelser med os?Svar: 1. Vi kan hjælpe kunderne med at finde produkter.Vi opretholde en god kvalitet og konkurrencedygtige priser for at sikre kundernes interesser; 2. Vi respekterer hver kunde og behandle dem som vores venner, uanset hvor de kommer fra, vil vi gøre forretninger med dem inderligt og få venner; 3. På grund af det store antal af vores produkter, kan vi ikke vise alle produkter i butikken, vil vi gøre vores bedste for at få flere produkter.Hvis du ikke kan finde det produkt, du ønsker i vores butik, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.Vi er en virksomhed med speciale i motorcykel racing reservedele, vi leverer kvalitetsprodukter til overkommelige priser, og leverer kvalitet og service, har vi et professionelt produktions-hold og professionelle salgsteam.Hvis kunderne kan give detaljerede modeller og størrelser, vi kan også producere!Engageret i at skabe de bedste pre-sales og after-sales service til kunder.Din støtte er vores største motivation!

Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i projektet, pris eller transport omkostninger.Købere er ansvarlig For disse afgifter.Forhør dig hos dit land 's told-at afgøre, hvor meget disse ekstra afgifter vil være Tidligere end Ding Ying, skal du tjekke med dit lands 's told at fastsætte disse yderligere omkostninger, Før budgivning. (1) Hvis du ikke er tilfreds med de køb, vi tilbyder en 7-dages penge-tilbage garanti.Tjek din bestilling, når du placerer en ordre modtagelsen. 30 dage efter levering, vil vi ikke refundere eventuelle krav.Hvis vi sender, vil vi refundere dig i fuld Forkert nummer, forkert eller defekt vare.Angiv den fuldstændige model og år for det produkt, du har brug for, klare billeder eller videoer, og emballage til at bekræfte problem, da vi ellers vil være svært at hjælpe dig. (2) Alle returnerede varer skal være den samme som den originale elementer, som vi har sendt og vil ikke påvirke det andet salg, ellers vil Vi ikke acceptere afkast.Som altid, er du nødt til at betale for retur portoen.Men hvis det skaber problemer Gennem os, skal vi være ansvarlig for dette.

Tags: dækker huawei y5 bil, dr. tony ruse cullman, kjole nighty chemise, elf nederdel voksen dame, dinosaur rhinestones, c mini oplader ledning, evescence ære sag, hama perler, iron base, dækning af bremsekalibre.

Specielle Funktioner Forsynings-Spænding
Model Navn 21066-0731
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke LPZ
Montering 1 For Kawasaki 21066-0731
Montering 2 For Kawasaki ZX600 Ninja ZX-6R 2009-2013
Ekstern Afprøvning, Certificering CCC
Materiale Type aluminium
Item Bredde 0inch
Item Højde 0inch
Montering 3 For Kawasaki NINJA ZX-10R 2008-2014
Element Vægt 0.32kg
Specifikation 12V
Emne Diameter 0inch

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer