Del
Naturlige løvens Manke Svampe pulver
Pris
kr99.28 -17 %
kr121.05
Status På lager

VORES FORPLIGTELSE TIL EKSTRAORDINÆR KVALITET På urter Verden, vi skaber bedre produkter gennem en perfekt balance af latesttechnologies, og den reneste næringsstoffer, naturen har at tilbyde.Vores mission er at forbedre livet for dem, der stoler på vores høj-kvalitets kosttilskud for at øge deres sundhed.Integritet og kvalitet styre alt, hvad vi gør, og vores forpligtelse over for vores kunder er at producere den højeste kvalitet kosttilskud uden merpris tag.

Produkt Beskrivelse løvens Manke Champignon er Kinas traditionelle ædle spiselige svampe.Hericium er ikke kun lækre, men meget nærende.Den effektive farmakologiske komponenter af Hericium erinaceus er endnu ikke helt kendt,og de aktive komponenter er Hericum erinaceus polysakkarid, Hericium erinaceus oleanolic syre, og Hericium erinaceus trichostatin A, B, C, D, F. de Fleste af Hericium erinaceus i den kliniske anvendelse, er pakket ud og lavet af frugt organer.Moderne medicinsk forskning fundet, at Hericium erinaceus har en ganske høj lægemidler værdi,og forsøg viser, at kræftpatienter tage Hericium erinaceus produkter, der kan øge immunitet, reducere masserne og forlænge overlevelse periode efter kirurgi eller kemoterapi.

Specifikationer

Produkt Navn: løvens Manke Svampe pulver

Latinsk Navn : Hericium erinaceus(Rull ex F.)Pers.

Aktive ingredienser: løvens Manke Svampe pulver

Shlf-liv:2 år

Vigtigste Funktioner 1. Med funktion for sundhed og antiviral; 2. Bidrage til at Forbedre immunitet og hæmme celledeling; 3. Bidrage til at Forbedre nyrefunktionen, kan det reducere de skader, som giftige stoffer, der er forvoldt nyre; 4. Bidrage til at sænke blodets kolesterol, triglycerider og arterie åreforkalkning.

Hericium erinaceus(Rull ex F.)Pers.

Tags: mandel pulver, ansigt pulver til, mycelium champignon, amigdalin, ansigt pulver, reishi, psilocybin svampe mycelium, reishi svampe, b17-vitamin fødevarer, indretning champignon.

Element Type Vægttab Cremer
Type Slankende Creme

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer