Del
1stk Tætning Pad Reparation Kits Airless Sprøjte Tilbehør Reparation Pakning sæt 704586 For Titan 440 450 Sprøjte
Pris
kr37.54 -37 %
kr60.52
Status På lager

Airless sprøjte øverste og nederste tætning pad reparation kits Tilbehør

Specifikationer

Materiale: Plastik

Color: Hvid

Gælder:Tita n 440 450-serien

Størrelse: Almindelige sæler

Funktioner

Sprøjten er let i stykker under halvdelen stel ring, at det tætner den øverste halvdel af smøreolie på grund af den beskyttelse af den øverste og nederste halvdel ringe på samme tid, den nederste halvdel ring hurtigt dårligt.

Før udskiftning af sæler, to læder ring først smurt med olie, lad det ligge i blød i olie, der fuldt ud at absorbere olie, så vil det være mere holdbar.Transformer olie kan bruges direkte til at erstatte den oprindelige maskine olie.

Bemærk

Ved udskiftning af sæler, de sørge for at tjekke cylinder liner. (Indre væg af cylinder liner har en alvorlig personskade, til at blive udskiftet Liner) Hvis flasken liner stamme, sætte en ny ring, men også hvor lang tid før.Så skal du udskifte den cylinder, der passer til den nye tætning.Så langvarig.

Under installationen, men også i, at stangen tip og ring omkring de to dele af brændstof, således at installation, flere kræfter og mere bekvem.

Pakke Inkluderet

1 x Tætning pad reparation kits

Tags: fotos titanic, airless, jinma, ranac, airless wagner, parallelt sæt, søm overførsel, 3070 rtx, primer spray pistol, airless maling.

Mærke DOERSUPP
Model-Nummer 477639
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Hånd Værktøj, Dele
Brug Hjem DIY

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer