Del
Træ-Geometriske Sekskanter Intelligens Puslespil IQ-Spil Rekvisitter Pædagogiske Intelligens Legetøj
Pris
kr14.98 -50 %
kr30.51
Status På lager

Beskrivelse:

-Det er lavet af høj kvalitet i træ og har en glat, burr-gratis udseende, så du behøver ikke at bekymre dig om dit barns hænder bliver ridset.Tangram er placeret i en sekskantet træ-skuffe til nem opbevaring, ikke let at tabe, og kan spilles flere gange.

-Træne dit barns hænder, hjerne og øjne til at koordinere og samarbejde i spillet, som vil hjælpe din baby muskel aktivitet og fysisk funktion.Dette er en god tidlig uddannelse kognitive legetøj.

-Spillet er meget interessant og elsket af børn.Deltagelse af mange mennesker, der kan styrke venskabet mellem hinanden.Forældre og børn, der leger sammen kan guide børns sproglige færdigheder til at øge forældre-barn forholdet.

-Produktets design er smart og unikt.Det bruger tolv gåder for at udvikle spil, udvikle børns intelligens, giver børnene mulighed for at løse problemer selvstændigt, motion, mulighed for manuel hjerner, og berige børnenes viden fra flere aspekter med og forskellige vinkler.

Funktion:

-Dette træ geometriske panel skærer en sekskant i 11 stykker, tilføjer ekstra kompleksitet og fleksibilitet.

-Træ-sekskant puslespil kan forbedre børns rumlige visualisering og intelligens, udvikle hånd-øje-koordination og udvikle hjernen.

-Et spil, der kombinerer underholdning og oplysning, der er perfekt til fritid, underholdning, fester og forældre-barn-interaktion.

-Navn: Træ-Intelligence-Sekskant Puslespil

-Materiale: Høj kvalitet træ

Pakning: Blisterpakning

-Relevant alder: 2 år og derover

Packing liste:

11 puzzle-stykker * 1 skuffe

Bemærk:

1. Bemærk, at 1-3mm forskel på grund af manuel måling.

2. På grund af forskellige skærme og lys, billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

Tak for din forståelse.

Tags: træ-træer legetøj, las puslespil, lille puslespil låsekasse, 3d pazzl, 10 kortspil, iq spil, legetøj, iq p, boy toy barn, komplekse træ-puslespil, sekskant toy.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer