Del
Rhinestone diamant Kuglepen USB-Flash-Drev USB 2.0-Pendrive, 64GB USB Flash 4GB 8GB 16GB 32GB USB-Stick Crystal Pen-Drev
Pris
kr23.17 -15 %
kr27.57
Status På lager

Specifikation:

1. USB-forbindelse,understøtter Hot plug & Play.

2. Ingen ekstern strømforsyning .

3. At støtte forskellige typer af os.

4. Solid State-Lagring, stødsikker og elektromagnetiske bevis.

5. Write protection switch

6. Holdbar datalagring

7. Hurtig hastighed i skrive/læse overførsel

8. Hardware Krav: PC med USB-tilslutning,Notebook,MAC

9. Levetid:>1 mio gange

10.Kapacitet: 4 GB/8 GB/16 GB/32 GB/64 GB.

Produkter Er Udstyret Med:

Arbejdstemperatur: 0 ~ 60 C

Kompatibel : Windows 2000 / XP / Vista / win 7, Mac 9.0 eller nyere

Læsehastighed: 10~15MB / andet

Skrevet hastighed: 4 MB / sek

Ingen nee d eksterne drev/strømforsyning, kun stikket i.

Tilfælde lavet af stål, som beskytter dine data ind.

Om REELLE Kapacitet

1GB = approximately920MB-999MB

2GB = approximately1.8GB-1.9 GB

4GB = approximately3.75GB-3.9 GB

8GB = ca 7.4 GB-7.85 GB

16GB = ca 14.2 GB-15.8 GB

32GB = ca 28.2 GB-30GB

64GB = ca 58GB-60GB BEMÆRK: Vores usb-flash-drev er den reelle kapacitet, kan du bruge H2text til teksten.H2text er mest autoritative test af software i verden.Logistik: 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO / FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Forsendelse adess.

4 Elementer vil være skibet EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT, at de fleste lande kun tager 3-7 dage arbejdsdage;.Air Mail har brug for om 10-25days ankommer til de fleste lande, men det Brasilien, Rusland, Tyrkiet engang vil forsinke mere, fordi det lokale posthus og custom. (bortset fra ferie)

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid differencesto afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Reklamationsret og Garanti:

12 måneder Garanti.Købe med tillid!

1. Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, bedes du returnere det inden 14 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt mig venligst inden du vender det.

2. Hvis varen er defekt i 3 måneder, vil Vi sende dig en erstatning uden ekstra oplader, eller tilbyde refusion når vi har modtaget den defekte vare.

3. Hvis varen er defekt efter 3 måneder, kan du stadig sende varen tilbage til os.Vi vil sende dig et nyt efter modtagelsen af den defekte vare.Men du er nødt til at betale ekstra shipping gebyr.

Forsendelse:

1 de Fleste ordrer vil blive sendt ud inden for 2-5 hverdage efter bekræftelse af betaling.Hvis der er nogen undtagelse, vi vil holde dig opdateret ved at efterlade en besked.

2 Når du modtager varen, skal du kontrollere, om emballagen er brudt og varen er OK.Hvis der er brudt forårsaget af forsendelsen, skal du tage et foto og bede kurer til at underskrive.Vi vil bidrage til at bede erstatning for dig.

3 importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Feedback:

Vi er en ærlig sælger på Teatergruppen-klima.dk.Alle vores varer kommer fra Kina, med høj kvalitet.Hvis du har problemer efter at modtage de produkter, bedes du straks kontakte os.

Feedback er vigtig for os, bedes du tage tid til at efterlade en positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Vi garanterer at gøre det samme for dig.Tak for at give os en chance for at gøre tingene rigtigt ved god kommunikation.

Tags: stærkere med dig, cle usb-256 gå, usb-flash, tætning usb-flash-drev, flash usb-drev, canon flash, lonati usb-nøgle, mino usb-hukommelse, hp pen stylus, usb-stick.

Materiale Metal
Produkter Status Lager
Model-Nummer Stylus Usb-Model
Pakke Ja
Produkt Vægt 37g
Stil Stylus Usb-Model
Tid til markedet 2018 År
Kryptering Ja
Interface Type USB 2.0
Mærke Civetman
Produkt Type Kreative, Krypteret

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer