Del
NT68676(HDMI+DVI+VGA+Lyd)EDP Converter LCD-controller Board Driver kit til LM215WF3(SD)(C2) 1920X1080 LM215WF3-SDC2 Skærm
Pris
kr248.27 -18 %
kr302.80
Status På lager

NT68676(HDMI+DVI+VGA+Lyd)EDP Converter LCD-controller Board Driver kit HDMI/DVI/VGA-Indgange til 1920X1080 LM215WF3-SDC2 Skærm

Dette er en fantastisk sæt af nem-samlingen LCD-controller kit, som bruges til at tænde et absolut laptop LCD-panel i en desktop/PC-skærm.Det vil være en overraskelse, at dine nøgne LCD-vil være god brug, og ikke længere være en affald.Dette er en M. NT68676.2A LCD-Controller Board-Kit, som er for LM215WF3-SDC2 kun Laptop LCD-Panel , plug&play kit, ikke brug for lodning.

Nødvendigt Tilbehør til at dreje denne nøgne LCD-til desktop skærm:

1. LCD-Controller board

2. Lvds til eDP converter

3. eDP-kabel

4. Tastatur

5. VGA kabel - /DVI-Kabel/HDMI-kabel (medfølger ikke)

6. Power Adapter (ikke inkluderet)

LCD-Controller Board M. NT68676.2A:

M. NT68676.2A er en skærm control board, som kan støtte LED/LCD-paneler.Det kan støtte opløsning på op til 2048X1152.

M. NT68676.2A kan synkronisere med computeren automatisk.Synkronisering kræver det synkrone signal, som horisontale og vertikale sync er adskilt.

M. NT68676.2A kan støtte dynamisk kontrast kontrol, hovedtelefon-indgang, og digital lydstyrke samtidigt.

Størrelsen af controller board: 139mmX58mmX17mm

Få en prøve, og du vil få en fantastisk overraskelse!

Derefter, vil du få dette kit?

Bemærkninger :

1. Sørg for, at LCD-skærmen er ok, før budgivning denne post, du ellers vil være ansvarlig for den manglende kompatibilitet.

2. Hvis du vedrører meget om opløsning indstilling, skal du overveje, før bud!

3. Hvis du ikke er specialiseret inden for elektronik eller er i tvivl i drift, så kontakt os for undervisning, som vi ikke er i stand til ansvar for forkert betjening.

4. Efter endt tilslutning, bedes du må ikke haste til at power på!Først, skal du bruge multi-meter til at teste, om GND af LCD-er forbundet med GND-controller board.Hvis ikke, skal du kontrollere forbindelsen igen.Hvis ja, bedes du teste, om der er en kortslutning mellem de røde tråde og sorte ledninger i LVDS-kabel.Hvis der er en kortslutning, betyder det modsatte-forbindelse eller andre fejl.Ethvert problem, er du velkommen til at kontakte os.DIY behov for en vis faglig viden, bedes du venligst tage ansvaret for den risiko.Ingen metal kontakt er tilladt, når man tænder på controlleren bestyrelsen, ellers er risiko for kortslutning, hvilket kan medføre manglende tilgængelighed af controller board.

Amerikansk Ven cryalith s Raspberry PI Computer:

Australske Ven beyelka ' s Projekt:

Vellykket Eksempel (rossg77 -- en Amerikansk ven ' s Projekt ):

Vellykket Eksempel (radicalboy_fr -- en fransk ven ' s Projekt ):

Vellykket Eksempel (docpot2008 -- en Canadisk ven ' s Projekt ):

Malta Ven drac1977 ' s Projekt:

USA Ven loafer_tingo ' s Projekt :

Instruktion til at forbinde controlleren bord til LCD -:

Ingen metal kontakt er tilladt .LCD-skærmen er ikke inkluderet.

1. Tage væk eDP-kabel fra LCD-panelet.

2. Tilslut den nye eDP-kablet til din LCD-panel.

3. Tilslut controller board kit til PC ' en med VGA kabel - /DVI-kabel/HDMI-kabel.

4. Effekt på 12V ,4A . ( Vær venlig ikke at ændre den spænding jumper indstilling på lcd-controller board før bekræftelse fra os, fordi forkert revision af denne spænding, der vil få din lcd-burnt.By den måde, skal du ikke tilslutte eDP-kabel forkert nogle forkerte forbindelse, kan du få din lcd-brændt for, hvis du ikke er sikker, er du velkommen til at kontakte os. )

Pakken indeholder: 1 X LCD-Controller Board (M. NT68676.2A), der er programmeret for LM215WF3-SDC2 panel 1 X eDP converter bestyrelsen 1 X 5 nøgler Tastaturet 1 X eDP-kabel til LM215WF3-SDC2 1 X inverter board for baggrundslyset

Velkommen til at tilpasse din egen kit! -- Varen vil blive afsendt med Swiss Post Luftpost.Levering vil tage 7-30 arbejdsdage(dog ikke i weekenderne) afhænger af placeringen.I nogle lande er med langsom levering, som kan forårsage forsinket, håber for din forståelse, hvis tingene til at ske.

-- Vi sender alle varer inden for en arbejdsdage (mandag til fredag) efter afslutning af betaling efter din give os lcd-model nummer, bortset fra lørdag, søndag og helligdage.

Bemærk : Told

Import-skatter og Told i dit land er IKKE INKLUDERET i varens pris eller forsendelsesomkostninger .Disse afgifter er købers ansvar.

Hvis du har problemer i dit lands Toldmyndigheder om din pakke , bedes du kontakte med os!Vi ønsker, at du skal være tilfreds med vores produkter.Og din tilfredsstillende, er meget vigtigt for os.

Kontakt os, hvis der er nogen problemer, og vi vil gøre mit bedste for at rette det ud.Her er vores forvansket & utilfreds merchandise politik.

-- 1. Vi accepterer returnerer til udskiftning eller tilbagebetaling inden for 5 dage efter modtagelse af varen(s).Varer SKAL være i deres originale stand, ikke er slidt eller ændres.

-- 2. Vi IKKE refundere vende tilbage forsendelsesomkostninger.Restitutioner vil blive til den oprindelige pris, der er betalt, og den vil blive udstedt inden for 7 dage efter modtagelsen af afkastet.

Tags: sonoff, ccd-lineær, ca01, displayport dvi, mnt68676, bestyrelsen tft, comput skærm, lm215wf3 sdd1 controller board, Tecsun, 4 hdmi switch.

Staten Forsamling Næsten Klar
Model-Nummer LM215WF3-SDC2
Camera Equipped No
Mærke COOERQI
Oprindelse KN(Oprindelse)
Kompatibilitet Andre
Bundt 1920x1080

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer