Del
Ægte Læder Haspe Lille Pung Mønt Punge Crazy Horse Læder Mønt Punge Vintage Design Individuering For Kvinder & Mænd
Pris
kr45.36 -42 %
kr78.25
Status På lager

Funktion

Produktet er syet med tykkere og mere holdbar tråd, og syningerne er pæne og fast, hvilket forbedrer kvaliteten af produktet og forlænger levetiden af produktet.Det kan opfylde opbevaring behov af forskellige små tilbehør, headset og datakabel, osv., og kan også bruges som mønter og mønt punge.Det er kompakt og let at bære.

Varme tips

1.Som at skyde lys, vinkel, og selv de forskelle i computer skærm indstillinger, genstande og fotos, der måske findes nogle kromatisk aberration!Bemærk sejre i art. 2.På grund af manuel måling, har 1-2mm Error.By den måde, detail -, engros-og dropshipping alle er velkomne.

Læder Indledning

Crazy Horse Læder: Selv om det hedder Crazy Horse Læder, faktisk er det lavet med koskind.Det er normalt, at dette læder er nemt at afhente ridser, og har farve konvertering, når du folder det.Ridser kan gnides blød.Efter brugte nogle måneder, læder bliver mere glansfuld og lysere, hvilket gør det mere klassiske og rustikke.Bemærk: Prøv at undgå vand eller olie, når du bruger.Hvis læderet er snavset, kan du bare gnide det forsigtigt af med en svamp.

Tags: taske læder mænd, lille pung, book tegn, inspektion før planner, mønt pung, roulens ægte læder dame pung, læder tegnebog mænd, tegnebog kvinder, purse kvinder, taske red.

Vigtigste Materiale Ægte Læder
Item Længde 8cm
Lukning Type Haspe
Stil Casual
Mærke moterm
Form Pladsen
Mønster Type Solid
Item Bredde 7cm
Item Højde 3.2cm
Model-Nummer 18L-109
Element Vægt 80g
Køn Unisex
Sammensætning Øverste lag af Koskind
Ægte Læder Type Ko Læder
Element Type Mønt Punge

Skriv en anmeldelse