Del
5 Stykke/masse LCD-Skærm Til LG K9 X2 2018 X210EM X210K X210L X210S X210E X210NMW LCD-Skærm Touch screen Digitizer Assembly
Pris
kr470.56 -29 %
kr662.77
Status På lager

5 Stykke/masse LCD-Skærm Til LG K9 X2 2018 X210EM X210K X210L X210S X210E X210NMW LCD-Skærm Touch screen Digitizer Assembly

1.Testet én efter én, før forsendelse

2.Standard-pakke , stærkere beskyttelse

3.Høj kvalitet, lav pris

Vi er dine klogeste valg!

Velegnet Til LG K9 2018/ X2 2018 X210EM X210K X210L X210S X210E X210NMW LCD -

Farver

Black

Vigtigste skærmstørrelse

5,0 tommer

Opløsning

1920*1080 pixels

Multitouch

Ja

QC

Alle LCD-vi vil teste det inden afsendelse, skal du bekræfte, at det er af højeste kvalitet.

1. Når forsendelsen er ankommet, skal du KONTROLLERE, om produkterne er i GOD stand .Hvis eventuelle skader af pakken, bedes du ikke accepterer pakken og feedback til os.

2. Husk at teste dit produkt, før du installerer det .Hvis ikke, vil det være vanskeligt at bedømme ansvar, hvis LCD-skærmen er beskadiget.Du bedes venligst prøve produktet først, og hvis der er et problem, kommunikere med sælgeren i gang.Hvis køberen allerede har installeret produktet, efter feedback, vil sælgeren ikke tage noget ansvar for produktet.

3.Hvis der er nogen problemer, så send mig en video , som viser forsiden og bagsiden af produktet og processen med at teste.Vi kan give dig en løsning så hurtigt som muligt.

4. Det er ikke en nem opgave for nogen, der har nogen erfaring med at udskifte revnede skærmen, ved hjælp af denne "skærm uden ramme".Vi råde dig til at spørge om hjælp hos din lokale reparation butik eller forsøge at købe tv med ramme .Hvis du insisterer på at udskiftning "skærmen ikke ramme" af dig selv, kan du få mere information online for at vide, hvordan at gøre før start, og være omhyggelig.

5. Alle de produkter, 6 måneders garanti, 100% helt nye og nøje testet før afsendelse.Bedes du underrette os INDEN for 3 DAGE efter modtagelsen af pakken, hvis du er utilfreds med produkter (Rigtige billeder, videoer og andre beviser, som skal være givet, escpecially den "QC PASS" tag for at bevise, at du har købt varen til os), så vil vi tilbyde udskiftning eller refusion, hvis produkterne ikke er som beskrevet.Vi vil behandle, at de produkter, der er modtaget i god stand og fungerer godt som beskrevet, hvis det er OVER 3 DAGE.

6. Hvis varen er i din besiddelse i mere end 7 dage, anses anvendes /second –hand, vil vi Kun tilbyde udskiftning af tjenesten, efter at vi får din vare, der skal returneres.

1.Ordren vil blive sendt ud inden for 3 dage efter din betaling er ryddet.

2.Den shipping tid er omkring 10-40 dage, forskellige lande, forskellige shipping tid.

3.For Brasiliansk kunde, nogle gange det vil være længere end 40 dage.

4.For Frankrig og Spanien kunde ,måske 7-15 dage .

5.Russiske ven, vær opmærksom på: udfyld Venligst modtagers fulde navn på grund af ny politik Russiske told.

Vi sætter pris på hvis du kunne give os 5 STJERNE Feedback og forlade Positive Tilbagemeldinger på Teatergruppen-klima.dk, når transaktionen er afsluttet, og vi vil give dig nogle rabat eller nogle gave til din næste ordre.

Q: Er det støtte engros?

A: Ja, Vi er villige til at have et langsigtet samarbejde med dig, hvis du er engroskunde, velkommen til at spørge os til den bedste pris, vi lover, det produkt, pris og logistik priserne vil være de bedste.

Q: Hvor hurtigt er min ordre afsendt efter jeg har afgivet min ordre?

A: Når din betaling er blevet bekræftet af Teatergruppen-klima.dk.Generelt, vil det tager ca 2 dage efter du har foretaget betalingen.Det afhænger af den betalingsmetode, du vælger.

Q: Vil jeg få tracking detaljer, når min ordre afsendes?

A: Ja, efter at vi har afsendt de varer, vi tilbyder tracking nummer, snart på Teatergruppen-klima.dk.Der er dog en forsinkelse af tracking-system, så den tracking oplysninger er tilgængelige inden for 5 – 10 dage.

Q: Hvad skal jeg gøre, hvis en del, jeg modtager, er beskadiget?

A: Det er yderst sjældent, at modtage en beskadiget del, fordi vi har en kvalitet og test på alle vores dele, før du pakker dem.Og det centrale punkt er, at vi pakker varen meget godt, før du sender dem ud.Det er nødvendigt og vigtigt, at skyde en video, når du udpakke pakke, og det vil være en gyldig dokumentation, når du modtager beskadiget lcd-skærme.Hvis du ikke kan give den video, vi kunne ikke tro det er beskadiget i transit, og vi vil ikke ansvarlig for eventuelle skader tilfælde.

Tags: displayet telefon lg k9, lg skærm, lg k9 touch skærm, lg tv, 2g sim-kort, g6 lg, skærm lg v40, display k9 lg, lg k9 tv-skærmen, lg l9 skærm.

Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm
Om Forsendelse Gratis Forsendelse
LCD-Kit Ja
Kategori Mobiltelefon Lcd-Skærme ; Mobiltelefon Touch-Panel
Display Opløsning 1920x1080
farve black
Model 2 For LG K9 2018 X2 2018 X210K X210HM LCD-Skærm
Model 1 For LG X2 2018 X210K X210HM LCD-Skærm
Model-Nummer For LG K9 2018 X2 2018 X210K X210HM
Mærke Lehonheq
Garanti 6 måneder
Kompatible Mærker LG
Skærmstørrelse 5,0 tommer
Skærm > 3"
Funktion Montering Udskiftning Reparation
Type LCD - & Touch Screen Digitizer
Punkt Betingelse Ny
Materiale IPS

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer