Del
Motorcykel Timing Kæde Strammer Regulator Justering for Suzuki DR125 1982-2002 DF125 1999-2000
Pris
kr46.89 -24 %
kr62.48
Status På lager

kompatibel for SUZUKI DR125SZ/D/E/F/H/J/ER/ET/EV/EUV/EW/EUW//EX/EUX/EY/EUY/EK/EUK 1982-2002

DF125EX DF125EY 1999-2000

Vigtigt: Hvis du har nogen spørgsmål,så lad mig det vide, og du er velkommen til at kontakte os!Giv os dit FULDE NAVN og ADRESSE PÅ ENGELSK!

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Teatergruppen-klima.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: ventiler suzuki dr 200, zs1p62yml 2, motorcykel shineray, dr125, dr350, 125cc cylinder, z190, motor 250cc motorcykel motorer, jeg phon x, 6hp påhængsmotor.

Specielle Funktioner timing kæde strammer
Emne Diameter 5inch
Forskydning (ml) 125cc
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9001
Mærke 2088
Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Vægt 0.08kg
Nej. af Cylindre 1 Cylinder
Item Højde 5inch
Materiale Type Metal
Model Navn DR DF 125
Element Type Motorer
Item Bredde 5inch
Item Længde 5inch

Skriv en anmeldelse