Del
5 stk Bee-Arkføderen Waterer springvand Runde duck bill Hey sukker kontrol Bikuber uden at Fodre Bier Reden Døren Drikke springvand
Pris
kr17.85 -31 %
kr26.23
Status På lager

Bee Drikke springvand Runde duck bill Hey sukker kontrol Bikuber uden at Fodre bier reden døren Drikke springvand

Materiale: høj kvalitet plast

Farve: Hvid

Funktion:

Efter installation er placeret uden for kassen, så at bierne naturligt i søgen efter vand til at give større komfort.Kan sættes direkte i bistadet, drik flaske lavet med container, den anden ende til boets indgang fra inde i bikuben var fed, lille og praktisk, nem at bære.

Henvende sig direkte til maling på svamp, og så bidronningen i en flaske inde, tryk ned på svampen, svamp, når de støder dronning, svamp maling på queen bee kan ramme kroppen.

Pakke Inkluderet:

5 x Bier vand skål

Om Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.Om Forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.Retur & Refusion

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Teatergruppen-klima.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Om Garanti

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Teatergruppen-klima.dk!Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: hive, bee-arkføderen, bee ramme, små honning emhætte, guchi bee tilbehør, - arkføderen for at bi, fodring af bierne, beekeep, bee honey, buret dronning.

Navn Biavl Drikker Skål
Mærke JIECARE
Materiale Høj kvalitet plast
Type bi værktøj
Anvendelse bee-arkføderen
Model-Nummer bee drikker
Pakke 5 Stykker

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer